Maxhaust

Met een SoundBooster set van Maxhaust, klinkt uw voertuig als een sportwagen met een V8 Motor!
Heeft u bijvoorbeeld een diesel auto met roetfilter, en is er door het upgraden van uitlaatsysteem geen verbetering van het geluid mogelijk?

Het plaatsen van een Maxhaust soundbooster versterkt het motorgeluid akoestisch, integreert extra functies en is integreerbaar bij de meeste voertuigen.
De besturing van het systeem vindt plaats via de bestaande knoppen en/of schakelaars op of rond het stuur. Tevens is het systeem volledig bedienbaar via een app die te installeren is op uw smartphone.
Een stage 4 Maxhaust systeem bevat een ESM ( electonische sound module) module waarbij gekozen kan worden uit 5 verschillende geluidsprofielen. Bij deze module zijn Pops en bangs instelbaar.

Wat is een Soundbooster van Maxhaust?
De Maxhaust soundbooster is een elektrische module met software van Maxhaust. Deze module versterkt het motorgeluid akoestisch, integreert extra functies en maakt het systeem compatibel met andere voertuigen. De besturing van het systeem vind uitsluitend plaats via bestaande knoppen of schakelaars op en rond het stuur of via de app op uw smart Phone, tevens is het systeem bij veel auto’s via het “drive select” systeem van uw auto te bedienen.

Hoe wordt het motorgeluid van het voertuig versterkt?
De module word aangesloten op de Can bus van de auto.
Door het uitlezen van de gegevens van de auto tijdens het rijden zorgt de Maxhaust voor een sportief en krachtig uitlaat geluid. Het geluid ontstaat door de luidspreker(s). Deze luidspreker is ingebouwd in een roestvrij stalen behuizing.
De luidspreker(s) worden achterin het voertuig gemonteerd , meestal onderaan of in de kofferruimte.

Is de Soundbooster in te bouwen in elk merk auto ?
Niet voor alle auto’s is het mogelijk. Zoals bij oudere auto’s omdat hier de electronica niet op gemaakt is.

Als er in de auto genoeg plaats is om de Soundbooster te installeren is het voor elk type of merk mogelijk.

Wat is het verschil tussen de niveaus?
Stage 4 is een ESM ( electronische Sound module) waarbij een keuze gemaakt kan worden uit 5 verschillend geluidsprofielen.
Kan ik de Maxhaust soundbooster zelf installeren?
Jazeker. Wij kunnen hem voor u installeren, maar wanneer u het product wilt bestellen om dit zelf te doen krijgt van ons een inbouw handleiding specifiek voor uw voertuig.

Maxhaust soundbooster Set : €1355,-

Maxhaust soundbooster Set inclusief montage : €1599,-

Zelf producten bestellen

Bent u zelf voldoende professioneel toegelegd en wilt u zonder onze maatwerk en montage service uw eigen producten installeren?
Neem dan een kijkje in de webshop. Hier kunt u alle hoogwaardige onderdelen zien die wij bij CTS performance aanbieden.