Uitlaatsystemen

CTS-PERFORMANCE is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en monteren van kwalitatief hoogwaardige complexe uitlaatsystemen. Of u nu opzoek bent naar een volledig maatwerk RVS uitlaatsysteem, Cat-back uitlaatsysteem, het verwijderen en/of vervangen van een demper of het vernieuwen van een of meerdere sierstukken dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben voor al uw wensen een passend oplossing en kunnen diverse systemen compleet naar uw wens ontwerpen, fabriceren en monteren. Ongeacht of u een oldtimer-, occasion of supercar heeft wij gaan samen met u op zoek de passende oplossing om te komen tot het gewenste eindresultaat.

Door al jarenlang actief te zijn binnen de automotive branche hebben wij voldoende ervaring en expertise in huis om u hierin goed te kunnen adviseren en te kunnen begeleiden.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in onze eigen werkplaats. Het vervaardigen en monteren wordt uitsluitend door ons gekwalificeerd personeel uitgevoerd.
Alle gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor wij u een hoogwaardig eindproduct kunnen garanderen.
Tevens geven wij levenslange garantie op al het laswerk.

Waarom een RVS uitlaat?

Een RVS uitlaat, waarom zou u hiervoor moeten kiezen? De aanschaf van een RVS uitlaat is eigenlijk altijd een goede keuze. Een RVS uitlaat roest niet, waardoor u nooit meer last zult hebben van een geroeste uitlaat.
Wist u dat u tot 10% meer vermogen uit uw voertuig kunt halen door het plaatsen van een rvs uitlaat?
De meest voornaamste reden voor het plaatsen van een RVS uitlaat is naast de duurzaamheid natuurlijk het prachtige & sportieve geluid!
Wenst u een licht sportief- of juist een extreem sport geluid? Wij gaan samen met u opzoek naar het best mogelijke resultaat.

Geen zichtbare uitlaten?

Wij maken voor u een maatwerk oplossing, en gebruiken uiteraard de sierstukken naar uw wens.
Natuurlijk passen wij de achterbumper aan om de nieuwe sierstukken zichtbaar te maken.

Een Sport look?

Heeft u bijvoorbeeld een Golf 7 en wilt u een Golf 7 GTI look? Wij bieden u graag een complete oplossing all-in oplossing aan!

Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden: 
  • Het ontwerpen, vervaardigen en monteren van een downpipe, specifiek voor uw voertuig.
  • Het vervangen en/of verwijderen van uw midden demper door middel van een RVS midden demper of midden demper vervanger.
  • Het maken van X en Y systemen die uw demper(s) vervangen.
  • Einddemper vervangen door een of meerdere RVS einddemper(s).
  • Uitlaat sierstuk leveren en monteren.
  • Afstand bestuurbare uitlaatklep systemen(cutout)
  • Afstand bestuurbare klep-bypass systemen (klep met rvs demper)
  • Het ontwerpen, vervaardigen en monteren van complete rvs uitlaatsystemen van de turbo of het uitlaatspruitstuk tot en met het sierstuk.
  • Het leveren en monteren van after market uitlaatsystemen (akropovic, supersprint, fox, remus etc).

Kortom, alles met betrekking tot uitlaten kunnen wij voor u maken en monteren.

Losse verkoop van alle RVS uitlaatdelen die worden gebruikt is ook mogelijk in onze webshop, zodat u ook uw eigen uitlaatsysteem kunt ontwerpen en maken. Onze materialen zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit roest vast staal (RVS304)

Wij streven erna om u als klant het best mogelijke resultaat te leveren tegen een eerlijke prijs.

Neem vrijblijvend contact met ons op over uw eventuele wensen, wij streven erna om uw aanvraag binnen 2 uur na tevredenheid te beantwoorden.

Zelf producten bestellen

Bent u zelf voldoende professioneel toegelegd en wilt u zonder onze maatwerk en montage service uw eigen producten installeren?
Neem dan een kijkje in de webshop. Hier kunt u alle hoogwaardige onderdelen zien die wij bij CTS performance aanbieden.