Uitlaatklep

Bent u op zoek naar een sportiever geluid voor uw voertuig en wilt u zelf kunnen kiezen tussen een origineel geluid en het sportieve geluid dan is dit de oplossing. Wilt u voor de lange autobaan rit of s morgens als u van huis weg rijd het originele geluid en als u in een sportieve bui bent en daar ook het passende geluid bij; dan kunt u zelf schakelen met de bijgeleverde afstand bediening. Bij de passende rit het passende geluid. Wij ontwerpen, produceren en monteren de afstand bestuurbare klepsystemen voor u auto. Neem contact op om te bespreken wat mogelijk is en een afspraak in te plannen. Kijk in de webshop als u zelf toegelegd bent om dit te monteren en uw eigen product uit te kiezen.
Waarom een uitlaatklep systeem?
  • U wenst een sportiever geluid op uw benzine voertuig
  • Draadloos door middel van een afstandsbediening
  • Op elk gewenst moment schakelen tussen het sportieve en originele geluid
  • Te monteren in uw originele uitlaatsysteem
  • Ook mogelijk bij een dubbel uitlaatsysteem
  • Voldoet aan de APK keuringseisen (100% gasdicht).

 

Onze klepsystemen kunnen gemaakt worden in verschillende uitvoeringen:
  • Cutout systeem, bij dit type uitlaatklep wordt er een tussenstuk gemonteerd en wordt de afstand bestuurbare klep hiertussen geplaatst. Door middel van een afstandsbediening kunt u de uitlaat klep bedienen. In gesloten toestand zal het uitlaat gas door uw originele uitlaat stromen en zal het uitlaatgeluid onveranderd blijven. Wanneer de klep wordt geopend zal het grootste gedeelte van het uitlaatgas via de klep het uitlaatsysteem verlaten. Wanneer de klep geopend is zal het uitlaatgeluid aannemelijk verbeteren.
  • Kleppendemper bij deze variant worden de uitlaatgassen via de originele uitlaat afgevoerd. U kunt door middel van een afstandsbediening het geluid regelen.Wanneer de klep gesloten is resulteert dit in een gedempt uitlaatgeluid. Wordt de klep geopend zal het uitlaatgeluid aannemelijk verbeteren. Deze optie wordt veelal gekozen als een van de aanwezige dempers aan vervanging toe is. Bijkomend voordeel van dit type systeem is dat wanneer de klep geopend is de uitlaatgassen toch worden afgevoerd door de uitlaatlijn. In de wintermaanden zal er dus ook in geopende toestand rook uit uw uitlaat komen.
  • Losse verkoop van alle RVS uitlaatdelen die worden gebruikt is ook mogelijk zodat u ook uw eigen uitlaatsysteem kunt ontwerpen en maken.

Onze materialen zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit roest vast staal (RVS304) Wij streven erna om u als klant het best mogelijke resultaat te leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op over uw eventuele wensen, wij streven erna om uw aanvraag binnen 2 uur na tevredenheid te beantwoorden.

Enkelsysteem vanaf €499,-

Dubbelsysteem vanaf €849,-

Deze prijzen zijn inclusief Montage
Uitlaatklep

Zelf producten bestellen

Bent u zelf voldoende professioneel toegelegd en wilt u zonder onze maatwerk en montage service uw eigen producten installeren?
Neem dan een kijkje in de webshop. Hier kunt u alle hoogwaardige onderdelen zien die wij bij CTS performance aanbieden.